- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    
				
				0
        
            twój koszyk
                            0,00 zł
                    
        - 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    - 
                
Mandolina krajalnica do trufli warzyw czekolady regulowana 0.2-3 mm
 
                  
              
              Symbol:
                1025752
              
          
        
                          
                                  
            164.99
          
                        
        
        
        
      
        
      
            
          | Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 48 godzin | 
| Cena przesyłki | 0 | 
| Dostępność | 
            
                
                  
                
                 | 
        
Zamówienie telefoniczne: 455505350
| Zostaw telefon | 
      Kod producenta: 1721.000
Mandolina marki Ambrogio Sanelli to profesjonalne akcesorium, które sprawdzi się w każdej kuchni do krojenia w cienkie plastry trufli, warzyw, serów czy czekolady. Posiada ząbkowane ostrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 420 o twardości 55 HCR. Obudowa ostrza została wykonana ze stali nierdzewnej AISI 430. Stylowy uchwyt wykonany został z wytrzymałego drewna różanego. Ostrze regulowane jest za pomocą śruby. Grubość cięcia plastrów wynosi od 0.2 do 3 mm.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
  Mandolina marki Ambrogio Sanelli to profesjonalne akcesorium, które sprawdzi się w każdej kuchni do krojenia w cienkie plastry trufli, warzyw, serów czy czekolady. Posiada ząbkowane ostrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 420 o twardości 55 HCR. Obudowa ostrza została wykonana ze stali nierdzewnej AISI 430. Stylowy uchwyt wykonany został z wytrzymałego drewna różanego. Ostrze regulowane jest za pomocą śruby. Grubość cięcia plastrów wynosi od 0.2 do 3 mm.
Cechy produktu:
- - Idealne narzędzie do krojenia trufli,
 - - Ostrza wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej twardość 55 HRC,
 - - Uchwyt z drewna różanego,
 - - Ostrze regulowane od 0.2 do 3 mm.
 
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 1721.000
 - - Stan artykułu - Nowy
 - - Materiał - Stal nierdzewna, drewno różane
 - - Grubość plastrów - 0.2 do 3 mm
 - - Wymiary - 220 x 85 mm
 
W zestawie:
- - Mandolina do trufli
 
                              Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.