- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    ZAPRASZAMY PONOWNIE :)
 
				
				0
        
            twój koszyk
                            0,00 zł
                    
        - 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    - 
                Nóż do jarzyn gładki dł. 100/212 mm - żółty
 
                   
              
              Symbol:
                1025037
              
          
        
                          
                                  
            35.99
          
                        
        
        
        
      
        
      
            
          | Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 48 godzin | 
| Cena przesyłki | 0 | 
| Dostępność | Duża dostępność | 
Zamówienie telefoniczne: 602292152
| Zostaw telefon | 
      Kod producenta: 6.7706.L118
Nóż do jarzyn marki Victorinox sprawdzi się do codziennej pracy w kuchni. Rękojeść wykonana została z polipropylenu a ostrze ze stali nierdzewnej walcowanej. Nóż ma ostry czubek i jest gładki.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
  Nóż do jarzyn marki Victorinox sprawdzi się do codziennej pracy w kuchni. Rękojeść wykonana została z polipropylenu a ostrze ze stali nierdzewnej walcowanej. Nóż ma ostry czubek i jest gładki.
Cechy produktu:
- - Niemiecka stal,
- - Gładki.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 6.7706.L118
- - Stan artykułu - Nowy
- - Marka - Victorinox
- - Materiał - Niemiecka stal X50CrMoV15, PP
- - Długość ostrza - 100 mm
- - Długość - 212 mm
- - Grubość - 1.3 mm
W zestawie:
- - Nóż do jarzyn
                              Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
                          
                          
                       
                                                                                                                    